MOON Lounge u Silvretta Park Montafon

Novi Silvretta Park Montafon u St. Gallenkirchu otvorio je svoja vrata s početkom skijaške sezone. U isto vrijeme, nova polazna stanica Valisera Bahn, koja je integrisana u park Silvretta, počela je s radom. Između ostalog, goste očekuje prva autonomno upravljana gondola s 10 sjedišta u Austriji i najveća e-charging garaža u Vorarlbergu sa 35 punionica marke MOON POWER.

Markus Tatzer, generalni direktor MOON POWER GmbH sa sjedištem u Salzburgu: "Sa Silvretta Montafon GmbH, MOON POWER je pronašao partnera za saradnju koji se, poput nas, fokusira na temu održivosti. MOON Lounge s 35 stanica za punjenje prvi je pionirski uspješan projekat ove naše saradnje. Zadovoljstvo nam je također mogućnost implementacije daljnjih mjera održivosti u saradnji sa Silvretta Montafon u budućnosti".

Misija MOON POWER-a je učiniti elektromobilnost dijelom svakodnevnog života. S najvećom garažom za e-punjenje u Vorarlbergu, MOON POWER je sada uspio dokazati ovaj kredo: podzemno parkiralište u Silvretta Park Montafon nudi ekskluzivni MOON Lounge s 35 stanica za punjenje i 15 drugih javno dostupnih stanica za punjenje. Koriste se zidne kutije MOON POWER kapaciteta punjenja do 22 kW. Parking karta u MOON Loungeu može se rezervisati online na www.silvretta-montafon.at i košta samo 20 EUR po danu uključujući punjenje strujom. Dva hiper-punjača MOON POWER snage do 150 kW za sada zaokružuju mogućnosti punjenja na skijalištu.

Tema e-mobilnosti igra važnu ulogu u skijaškim područjima, jer putovanje do i od odredišta ostaje najveća stavka u bilansu CO2 skijaškog odmora. MOON brend materijali sa korisnim informacijama na temu e-mobilnosti stoga se također mogu pronaći u gondolama Valisera Bahna. Silvretta Montafon GmbH u suradnji s MOON POWER već planira daljnje mjere održivosti kao što su fotonaponski sistemi za vlastitu proizvodnju.

Kratki video o projektu MOON Lounge: https://youtu.be/y2H2A2vf-pg

 

 

 

Zatvori