Power
Power Charger 75-300 DC

Savremena punionica: individualna i svestrana

Posebnost Power Charger brze punionice je mogućnost variranja ukupne snage. Srce punionice čine snažni umetci za punjenje snage 75 kW, koji su se već višestruko dokazali u opskrbi aviona električnom energijom na tlu. DC sistemi punjenja su dostupni u dvije veličine kućišta, snage od 75 do 300 kW. Snaga stoji na raspolaganju na gotovo cijelom rasponu napona od 150 do 1000 V. Mogu se konfigurisati svi trenutni standardni punjenja. 

Power Charger 75-300 je pokretan Alpitronic Hypercharger tehnologijom.

 Tehničke specifikacije

Cijena na upit
Zatražite savjetovanje
Cijena na upit
Zatražite savjetovanje

Karakteristike

Snaga punjenja
do 300 kW

Integracija podataka
preko OCPP-a

Jakost struje
do 500 A

Rukovanje
15‘‘ dodirni ekran

Tehničke karakteristike

Snage i do 300 kW

Snaga je na raspolaganju gotovo u cijelom rasponu od 150 do 1000 V. Mogu se konfigurirati gotovo svi uobičajeni standardi punjenja.

Power Stack koncept

Power Stackovi mogu se bez problema kombinovati, a njihova ukupna snaga povećati, tako da će se vaša investicija isplattiti brzo. Jednostavno održavanje čini MOON Power Charger još pogodnijim. Servisni pristup je omogućen jednostavnim otvaranjem poklopca sa zadnje strane.

Normirani protokol punjenja

Ispunjava normativno definirane zahtjeve Međunarodne komisije za elektrotehniku IEC 15693 i orijentacijske vrijednosti za brze punionice.

Kompaktan način izvedbe

Modularna izvedba sistema omogućuje nam da u obzir uzmemo vaše želje i brzo vam ponudimo rješenje skrojeno po mjeri, bez kompromisa u pogledu snage ili kvalitete.

AUTONOMNO UPRAVLJANJE ENERGIJOM Smanjite svoju zavisnost o javnoj električnoj mreži i pređite na MOON kompletna rješenja. Fleksibilna i individualna.

Daljnji MOON proizvodi Proizvodnja i pohranjivanje energije

MOON fotonaponski sistem

Proizvodnja energije na licu mjesta: fotonaponski sistemi proizvode ekološku solarnu električnu energiju. Kontaktirajte nas i pružit ćemo vam daljnje informacije.

MOON spremnici za komercijalno korištenje

Po mjeri skrojeni za komercijalno korištenje. Veliki, a ipak fleksibilni - ovaj moto sve više vrijedi i za spremnike električne energije.