Budućnost za poslovne korisnike
i javne prostore

Za poslovne korisnike, polujavne i javne prostore te upotrebu na zajedničkim parkirnim mjestima. Možemo vam ponuditi snažne komponente za pouzdan menadžment energijom.

Power
Wallbox Connect

Snage punjenja do 22 kW
1
Pametno upravljanje mrežom
2
Integracija podataka putem OCPP protokola
3

Power
AC Charger

Snaga pujenja: 11 do 44 kW
1
Do 2 priključna mjesta
2
Dinamično upravljanje opterećenjem
3

Power
2Go kompletni set

Bluetooth i smartphone aplikacija
1
Namjestiva struja punjenja
2
Može se koristiti posvuda
3

MOON
Power Charger 75-300

Visokointegrirani sustav
1
Mogućnost skaliranja snage
2
Performanse krojene prema mjerama budućnosti
3

Modularno usklađeni cjeloviti sistemi

Modularno usklađeni cjeloviti sistemi imaju snažne fotonaponske elemente, odgovarajući pretvarač, baterijski spremnik i stanicu za punjenje električnih vozila. Svaka od ovih komponenti može se nabaviti i zasebno.

Inteligentnim upravljanjem opterećenjima tvrtke MOON smanjite potrošnju električne energije koju preuzimate od vašeg opskrbljivača električnom energijom.

Dodatni MOON proizvodi Proizvodnja i pohranjivanje električne energije

MOON fotonaponski sistem

Proizvodnja energije na licu mjesta: fotonaponski sistemi proizvode ekološku električnu energiju. Kontaktirajte nas i pružit ćemo vam daljnje informacije.

MOON spremnici za komercijalno korištenje

Po mjeri skrojeni za komercijalno korištenje. Veliki, a ipak fleksibilni - ovaj moto sve više vrijedi i za spremnike energije. 

Često postavljana pitanja

Koje su razlike između sistema za poslovne i privatne korisnike?

Potrebe poduzeća - u pogledu dostupnosti i mogućnosti obračuna kao i regulacije strujnih opterećenja na različitim lokacijama - razlikuju se od zahtjeva privatnih korisnika. MOON poslovne ponude uzimaju u obzir ove različite potrebe te uz mogućnost ograničenja punjenja i upravljanja pristupima za pojedine korisnike vozila nude i funkciju obračuna preko uobičajenih roaming platformi. Osim toga je preko dinamične regulacije opterećenja kod ograničene priključne snage moguće ravnomjerno koristiti više mjesta za punjenje.

 

Je li instalacija fotonaponskog sistema moguća i u mom slučaju?

Naravno. Uzimajući u obzir vaše potrebe kao i vaše troškove za električnu energiju, moguće je u okviru kompletnog projekta povećati ekonomičnost vašeg napajanja električnom energijom instalacijom fotonaponskog sistema.

Kako se usklađuju punionica, baterijski spremnik i fotonaponski sistem?

Svi proizvodi kompanije MOON mogu se kombinovati s postojećim hardverom. U okviru kompletnog projekta postojeće se pojedinačne komponente mogu dopuniti MOON proizvodima.

Imate li dodatnih pitanja?

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja. Za to popunite naš obrazac za kontakt. Možete nam poslati i e-mail na adresu moon(kwfat)porschebh(kwfdot)ba