Power Snaga promjene mobilnosti.

Power slijedi svoju viziju da bude važan igrač u svijetu e-mobilnosti. Mi vjerujemo u nužnost ciljeva Pariškog sporazuma o klimatskim promjenama i stoga svojim korisnicima nudimo održiva i inteligentna energetska rješenja bazirana na dokazanim podacima. Već dugo se govori  o "budućoj mobilnost", no ta je budućnost već danas.  

Power privatnim i poslovnim korisnicima nudi individualna rješenja za njihov ulazak u svijet e-mobilnosti. Počevši od wallbox punionice, uključujući kućni spremnik i fotonaponski sistem, pa sve do brzih DC punionica - po izboru sa ili bez integrisanog sistema pohrane, mi pokrivamo cijeli spektar usluga e-mobilnosti. Cjeloviti pristup garantuje optimalnu opskrbu energijom i osigurava održivost i efikasnost. Power je sistem koji e-mobilnost pretvara u svakodnevicu.

Power Upravljanje energijom

Naši potpuno usklađeni sistemi s mogućnošću individualiziranja rade izuzetno efikasno i fleksibilno, sasvim u skladu s vašim očekivanjima. Energija pohranjena u Power kućnom spremniku daje Vam dodatu nezavisnost o javnoj električnoj mreži i značajno unaprjeđuje ekološke i ekonomske aspekte Vaše opskrbe električnom energijom.

Pomoću Power fotonaponskog sistema proizvodite ekološku solarnu energiju i svakodnevno štedite na troškovima za opskrbu električnom energijom. Uz to Vam kućni spremnik pruža sigurnost kontinuirane opskrbe vaših električnih uređaja u vašem domu i u slučaju nestanaka električne energije: od rasvjete preko električnih uređaja u kuhinji i uredu pa sve do interneta i grijanja.

Pomoću Power cjelovitih rješenja svoj električni automobil punite udobno, brzo i jeftino.

Jedan sistem. Mnogo prednosti.

Naš sistem upravljanja energijom prilagođen vašoj potrebi za energijom

Sistem se može precizno projektirati u pogledu dimenzija i snage - za vaš dom ili preduzeće - i pruža vam ključne prednosti u vezi s upravljanjem energijom - danas i u budućnosti. Sistemi impresioniraju svojim elegantnim dizajnom, kompaktnošću i jednostavnim rukovanjem. Nudimo kompletan spektar za e-mobilnost:

  • inteligentna tehnika punjenja
  • izuzetno suvremena tehnika pohrane električne energije
  • pametan sistem upravljanja opterećenjem i sistem obračuna
  • fotonaponski sistem

MOON je vaše kompletno rješenje na jednom mjestu

 

  • savjetovanje
  • provjera prije instalacije
  • priprema infrastrukture za instalaciju
  • instalacija & stavljanje u pogon
  • podrška i održavanje

 

Sve obavlja MOON, a vi imate samo jednog partnera za kontakt.

 

Imate li dodatnih pitanja?

 

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja. Za to popunite naš obrazac za kontakt. Možete nam poslati i e-mail na adresu moon@porschebh.ba